Gemeente Tilburg

Persbericht
12 april 2011

Tilburg beloont sport tijdens Nationale Sportweek

Van 15 t/m 23 april maken bezoekers sportaccommodaties kans op prijzen

Tijdens de Nationale Sportweek beloont Tilburg sport. Iedereen die van 15 t/m 23 april in Recreatiebad Stappegoor, Sportcentrum Reeshof of T-Kwadraat komt sporten of bewegen, maakt kans op sportprijzen. Tijdens de Sportweek in Tilburg is er ook een extra sportprogramma in de stad waar iedereen aan kan deelnemen. Tilburg is één van de 119 gemeenten die een eigen, lokale Sportweek organiseert.

Sport loont

Bezoekers die in de periode van 15 t/m 23 april sporten in de sportaccommodaties Recreatiebad Stappegoor, Sportcentrum Reeshof of T-Kwadraat maken kans op sportprijzen zoals cadeaubonnen van sportwinkels, een squashabonnement en een complete fittest voor zes personen. Men hoeft alleen de actieflyer in de accommodatie in te vullen en in te leveren. Vanaf woensdag 27 april worden de prijswinnaars op www.sportintilburg.nl bekendgemaakt.

T-Racer gratis uitproberen

Met de sportchip T-Racer zijn sportresultaten heel nauwkeurig te meten. De chip is daarmee een goed hulpmiddel om sportprestaties te verbeteren. Tijdens de Tilburgse Sportweek kunnen bezoekers de T-Racer gratis proberen en de chip voor slechts EUR10 aanschaffen (normale prijs EUR25). De T-Racer is verkrijgbaar in Recreatiebad Stappegoor, Sportcentrum Reeshof en in T-Kwadraat.

Nationale Sportweek

Dit jaar trapt de Stichting Nationale Sport Platform in Schiedam de 8^ste editie van de Nationale Sportweek af. Daarmee start een week lang sporten en actief bewegen. In totaal organiseren 119 gemeenten hun eigen Sportweek. Voor meer informatie over de Sportweek in Tilburg: www.sportintilburg.nl. (zie onderstaande link)

Links


* www.sportintilburg.nl

---