VARA

Herhaling aflevering 6 'A'DAM - E.V.A.' vrijdag 15 april op Nederland 2

Hilversum, 12 april 2011

Afgelopen zondag 10 april zou de zesde aflevering van de NTR/VARA/VPRO-dramaserie `A'DAM - E.V.A.' (`Amsterdam en vele anderen') te zien zijn op Nederland 2. Door de ingelaste uitzending van de herdenking in Alphen aan den Rijn is die aflevering toen verhuisd van Nederland 2 naar Nederland 3.

Voor kijkers die de uitzending toen hebben gemist: aflevering 6 wordt aanstaande vrijdagavond 15 april nogmaals uitgezonden, om 23.10 uur op Nederland 2. De voor dat tijdstip aangekondigde VPRO-speelfilm `Les poupées russes' wordt nu een uur later uitgezonden, om 00.10 uur op Nederland 2.

In aflevering 6 van `A'DAM - E.V.A.' - getiteld `Nachtschade' - is Eva (Eva van de Wijdeven) in alle staten over haar voorgenomen huwelijk met Adam (Teun Luijkx). Harm-Jan (Rick Paul van Mulligen) moet helpen om een jurk uit te zoeken. De trouwerij valt in duigen, mede door een uit de hand gelopen vrijgezellenavond. Adam belandt in een psychose en moet worden opgenomen.

Aflevering 6 van `A'DAM - E.V.A.' (`Nachtschade'), herhaling, aanstaande vrijdag 15 april om 23.10 uur op Nederland 2. Vervolgens is aflevering 7 (`Paradise Lost') aanstaande zondag 17 april te zien om 21.05 uur op Nederland 2.