Modint


PERSINFORMATIE
Zeist, 15 april 2011

MODINT steunt Tapijtmuseum Genemuiden
De landelijke ondernemersorganisatie voor mode, interieur, tapijt en textiel, MODINT, heeft het tapijtmuseum in Genemuiden een donatie gegeven ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van dit museum. Op vrijdag 15 april overhandigde MODINT- voorzitter Alphons Schouten een cheque, ter waarde van 1.000,-, aan Henk Beens van het bestuur van het Tapijtmuseum. De voorzitter van MODINT onderstreepte in zijn toespraak de sterke band van de landelijke tapijtbranche met het museum. Ook benadrukte hij het belang van het behoud van het cultureel en historisch erfgoed in de voor de tapijtindustrie belangrijke regio Genemuiden en omstreken. De nationale tapijtindustrie is binnen MODINT verenigd in de ledengroepering Verenigde Nederlandse Tapijt Fabrikanten (VNTF), waaronder veel Genemuidense bedrijven.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------Toelichting voor de pers: Met vragen naar aanleiding van dit bericht kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie van MODINT, Ilse Wiegman via 030 -2320906

MODINT is dé ondernemersorganisatie voor mode, interieur, tapijt en textiel. De 800 aangesloten ondernemingen realiseren een gezamenlijke omzet van 9 miljard met de productie en/of handel van kleding, modeaccessoires, interieurtextiel, tapijt en overige textiele producten.

Afdeling communicatie www.modint.nl 02-2011