Vriendenvandehoreca lanceert een twitterend meetingpoint

Persbericht van vriendenvandehoreca

Haarlem, 15-04-2011

Per februari is een nieuwe website gestart om ondernemers, werknemers en freelancers uit de horecabusiness te koppelen. Een prettig ogende site die uitnodigt om je eigen advertentie te plaatsen. Basic, geen opsmuk, toegankelijk en doelgericht. Hallo vrienden van de horeca! (www.vriendenvandehoreca.nl)

Op vriendenvandehoreca.nl vinden mensen elkaar zelf. De website is gericht op ondernemers in de horeca voor het plaatsen van vacatures en (spoed) opdrachten en het is een platform voor werknemers en freelancers om zichzelf te presenteren. Het concept van de website is gebaseerd op direct contact tussen werkgever, werknemer en freelancer zonder tussenkomst van een intermediair. Het is daarom een aanwinst op de tientallen reeds bestaande vacaturesites gericht op werk in de horeca.

De website maakt gebruik van de sociale media twitter, hyves en facebook. Door al deze interactie verwacht #vvdhoreca mee te groeien met de gebruikerservaringen en de ontwikkelingen in de horeca. Een eerste stap hierin is de mogelijkheid om via twitter de vacatures of advertenties gericht op de site te zetten. Met één berichtje kan je snel een groot netwerk bereiken. Deze mogelijkheid is niet uniek op internet, maar wel vernieuwend ten opzichte van andere banensites.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.vriendenvandehoreca.nl/
Bijlage:
* algemene voorwaarden vriendenvandehoreca nldoc * persbericht vriendenvandehoreca lanceert twitterend meetingpointdoc




Razende Robot Reporter