Persberichten

ParkeerVak trok hoogwaardig bezoek

Publicatiedatum: 15-04-2011

De vakbeurs ParkeerVak trok kwalitatief goede bezoekers. Dit evenement voor de parkeerbranche stond in de belangstelling van een grote groep mensen die een belangrijke positie in hun organisatie innemen. 87% liet weten te beslissen of te adviseren tijdens het aankoopproces van nieuwe producten of diensten. De beurs werd van 5 tot en met 7 april 2011 gehouden in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch en werd medegeorganiseerd door de Vexpan, het Platform Parkeren Nederland.

Van de 2.143 bezoekers bezocht 55% ParkeerVak voor het eerst. 6 van de 10 liet weten de volgende editie opnieuw te bezoeken. Michiel Nijhuis, projectmanager van de beurs: "Dit is te danken aan het sterke programma en aanbod dat de exposanten van ParkeerVak hebben neergezet. Twee derde van de bezoekers liet weten de kwaliteit van het aanbod te waarderen. Hoewel de beurs vooral werd gebruikt ter oriëntatie op nieuwe producten, kwam naar voren dat 40% van de bezoekers investeringsplannen had."

Bezoekersgroepen
Het grootste deel van het bezoek heeft de overheid als werkgever. Andere belangrijke groepen waren exploitanten en beheerders van parkeergelegenheden, technisch ontwerp- en adviesbureaus en vastgoedexploitanten. Zij keken vooral naar ontwikkelingen en producten in beheer & exploitatie, auto & ICT, beveiliging, parkeersystemen en bewaking.

Twitter
Infrasite, vakkennismedium over infra en mobiliteit, liet op Twitter het volgende weten: "#Parkeervak weer lekker op gang! Opvallend veel innovaties!" Exposant LED Shine: "Eerste dag Parkeervak groot succes voor LEDshine! Veel mensen geïnteresseerd in onze LED TL" De Ecoparker van Parking Supply deed het goed op de beurs: "@robertschnitker #ParkeerVak11 Tweede beursdag was geweldig, 2 mooie opdrachten binnen gehaald en daarnaast veel concrete aanvragen voor de Ecoparker."

De volgende editie van ParkeerVak wordt in 2013 in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch gehouden.

-.-.-.-.-.-.-.-

Noot voor redacties

Noot voor de redactie,