KNVB en ARAG lanceren Voetbal IQ Quiz

Persbericht van ARAG

Zeist/Leusden, 15 april 2011 - De KNVB heeft, in samenwerking met ARAG, een online voetbalquiz ontwikkeld: de ARAG Voetbal IQ Quiz. Deelnemers van de quiz, die vanaf vandaag te spelen is, worden uitgedaagd hun voetbal- en spelregelkennis te testen en te verhogen. De quiz levert een belangrijke bijdrage aan fair play door deelnemers bewust te laten worden van de spelregels.

ARAG is sinds januari 2011 official partner van de KNVB scheidsrechters betaald voetbal. De rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener zet zich, samen met de voetbalbond, in voor het bevorderen van fair play op en rond de velden. De quiz levert hier een belangrijke bijdrage aan. Deelnemers aan de quiz worden op luchtige wijze door een KNVB scheidsrechter uit het betaalde voetbal uitgedaagd om hun spelregel- en voetbalkennis te testen.

De ARAG Voetbal IQ Quiz is opgebouwd uit twee speelhelften van elk 45 seconden en bestaat behalve uit spelregelvragen, ook uit algemene voetbalvragen. De quiz blijft het gehele jaar actief en deelnemers maken kans op leuke prijzen. Bijvoorbeeld deelname aan een speciale IQ quiz finale op zaterdag 30 juli 2011 in de Amsterdam ArenA, voorafgaand aan de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. De winnaar van deze ARAG Voetbal IQ Quiz finale krijgt een VIP-arrangement voor twee personen voor een wedstrijd van het Nederlands elftal.

De quiz is te vinden op www.aragvoetbaliqquiz.nl en www.voetbaliqquiz.nl.

*

Links:
http://www.aragvoetbaliqquiz.nl



Razende Robot Reporter