Gemeente Alkmaar


Gemeente Alkmaar lanceert nieuwe digitale nieuwsbrief

Alkmaar, 15 april 2011

De digitale nieuwsbrief van gemeente Alkmaar is compleet vernieuwd. Zo kan iedereen het laatste nieuws van de gemeente als eerste ontvangen via e-mail. De nieuwsbrief heeft een nieuwe uitstraling en overzichtelijke inhoud en vervangt de huidige Alkmaarmail. Geïnteresseerden kunnen zich eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief via www.alkmaar.nl.

De nieuwsbrief, die elke week wordt verstuurd, bevat ten opzichte van de vorige versie een goed overzicht van al het actuele nieuws. Een goede verbetering van de nieuwe nieuwsbrief is dat er bij elk onderwerp een korte inleiding staat. Vervolgens kan men direct doorklikken naar het volledige artikel op de website. In de nieuwsbrief zijn ook alle vacatures bij gemeenten in Noord-Holland Noord terug te vinden. Peter de Baat, wethouder ICT: "Ik vind het belangrijk dat Alkmaarders gebruik kunnen maken van optimale digitale dienstverlening door de gemeente. Het nieuwe college wil op dit gebied toonaangevend zijn. De nieuwe digitale nieuwsbrief past daarbij."

Alkmaar digitaal
De gemeente Alkmaar breidt haar digitale dienstverlening uit. Steeds meer informatie, producten en diensten zijn via www.alkmaar.nl beschikbaar. Inwoners van Alkmaar kunnen vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week gemeentelijke zaken zelf regelen via de digitale weg. De gemeente houdt inwoners en andere geïnteresseerden op de hoogte van actueel nieuws via de digitale weg. Naast de vernieuwde digitale nieuwsbrief gebeurt dat ook via sociale media als You Tube en Twitter. Volg de gemeente op Twitter via www.twitter.com/gemeentealkmaar.