Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

Ondernemershuis

---

Honderdtachtig ondernemers in Ondernemershuis

15 april 2011

Hondertachtig ondernemers maakten gebruik van het Ondernemershuis in het eerste kwartaal: honderdvijfendertig starters en vijfenveertig gevestigde ondernemers. De ondernemers kregen kosteloos begeleiding bij het maken van ondernemingsplannen. Ook kregen ze praktische informatie en advies over onder andere vergunningen, subsidies, bedrijfsruimten en kredieten.

De initiatieven van de starters variëren van kinderopvang, een slagerij, een pedicurepraktijk tot een kapsalon of een café. Gevestigde ondernemers kregen adviezen over doorstarten, uitbreidingen, bedrijfsovernames en bedrijfsbeëindigingen. Ondernemers kunnen in het Ondernemershuis gratis gebruik maken van vergaderruimtes, spreekkamers en computers met internet. Ook worden er netwerkborrels en workshops georganiseerd.

De volgende borrel is donderdag 21 april, van 18.00 tot 20.00 uur, met als gastspreker Kees Schouten (AH XL) over het werven en opleiden van personeel uit Nieuw-West en doelgericht inzetten op competenties van medewerkers.

Informatie: www.ondernemershuisnieuwwest.nl

---