Politie Limburg-Noord

Vier mannen aangehouden na ruzie


Datum: 15-04-2011
Tijd bericht: 11:53
Plaats: Weert

De politie heeft deze week twee mannen uit Utrecht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een vechtpartij. Deze vond plaats in de nacht van 2 op 3 april op de Hegstraat in Weert. In die nacht werden ook al twee mannen uit Utrecht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de ruzie. De vier mannen zitten momenteel vast.

In de nacht van 2 op 3 april ontstond er omstreeks 04.30 uur een ruzie tussen twee groepen op de Hegstraat in Weert. Het ging hierbij om een groep van vijf mannen die ruzie maakten met een groep van twee mannen en meerdere vrouwen. Bij de ruzie zijn vier personen gewond geraakt, het betreft twee mannen en twee vrouwen tussen de 20 en 25 jaar, allen uit Maasbracht.

Deze week werden twee mannen aangehouden in Utrecht. Op dit moment zitten er vier mannen tussen de 18 en 25 jaar uit Utrecht vast op verdenking van betrokkenheid bij de vechtpartij. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit en komt graag in contact met getuigen van de vechtpartij. Tips kunnen worden doorgeven aan de politie via 0900-8844. De politie onderzoekt de zaak.

2011029835