Gemeente Reimerswaal


Zeeuwse Meer met Minder-premie (MMM)

Ook EUR 1.400,- ontvangen voor energiebesparende maatregelen bij u thuis? Benut de Zeeuwse premie en breng uw energielasten omlaag. U kunt de premie aanvragen via uw Meer Met Minder-aanbieder.

Wat houdt de MMM-premie in?
De Zeeuwse Meer Met Minder-premie maakt het voor particuliere woningeigenaren mogelijk subsidie te ontvangen voor het nemen van energiebesparende maatregelen. Voor een verbetering van 2 labelstappen kunt u tot maximaal EUR 1.400,- ontvangen van de gemeente Reimerswaal en de provincie Zeeland. Bovendien kunt u daarnaast profiteren van diverse stimuleringsregelingen van de Rijksoverheid. De Meer Met Minder aanpak maakt het stapelen van subsidies mogelijk.

Voorwaarden en meer informatie . Ook kunt u terecht op de website van het Zeeuws energieloket: www.energieloket.nl/zeeland of belt u met de Meer Met Minder Klantenservice: 0800-2345432.

In Reimerswaal neemt de familie Van Marrewijk uit Vlake deel aan het programma Klus je Rijk . Dit programma is een initiatief van Meer met Minder
Inmiddels zijn de uitzendingen van het programma Klus je Rijk gestart op dinsdag 5 april jl. De uitzending is steeds op dinsdagavond om 18.30 uur en wordt vervolgens ieder uur (tot 11.00 uur de volgende dag) herhaald. Op zondag is het programma vanaf 18.25 uur nogmaals elk uur te zien. Ook kunt u de uitzendingen terugzien via www.omroepzeeland.nl