Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 15-04-2011

Een fietstocht met een bijna fatale afloop

RAAMSDONKSVEER - Het opsporingsprogramma Bureau Brabant vraagt aandacht voor een poging doodslag die op 06 maart jl. plaats vond bij de Veerse Put. De eerste uitzending van Bureau Brabant is op maandag 18 april 2011 om 18.00 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald en de laatste uitzending is op dinsdag 19 april 2011 om 17.00 uur.

Een fietstocht met een bijna fatale afloop. Op zondag 6 maart 2011 tussen 15.00 en 16.00 uur is een vrouw op haar fiets onderweg in het recreatiegebied aan de Beelaertsweg in Raamsdonksveer, plaatselijk bekend als de Veerse put. Tijdens haar fietstocht wil zij even uit rusten en gaat op een bankje zitten. Ze zit er net, als er plotseling een man met een wit masker op, uit de bosjes komt. Hij heeft een groot slagersmes in zijn hand. Hij schreeuwt tegen de vrouw, dat ze mee moet komen, maar dat wil zij niet. Plotseling slaat de man haar zó hard in haar gezicht, dat ze eigenlijk meteen buiten westen is.

Als zij bijkomt staan er mensen om haar heen, die haar helpen. Later blijkt, dat zij hard in haar gezicht is geslagen, waardoor zij zwaar gewond is geraakt en dat komt ook, doordat zij snijwonden heeft opgelopen. Er zijn al veel mensen gehoord, maar de politie zoekt nog heel specifieke getuigen. En natuurlijk hoopt zij, dat aan de hand van de beschrijving van de dader informatie binnenkomt, waardoor hij kan worden opgepakt.

Politie schrijft 10 bekeuringen uit tijdens bromfietscontrole

OOSTERHOUT - Agenten van het politieteam Oosterhout hebben gistermiddag op de Keiweg een bromfietscontrole ingesteld. Het bromfietsverkeer (26 stuks) werd tussen 14.30 uur en 17.00 uur gecontroleerd. In acht gevallen kregen bestuurders een bekeuring voor de constructiesnelheid. Twee bestuurders belden mobiel tijdens het rijden.

Snorfietser gewond bij verkeersongeval

KAATSHEUVEL - Bij een verkeersongeval gisteravond op de Belgiestraat, raakte een 18-jarige snorfietser uit Kaatsheuvel gewond. Hij is met onder andere een kniefractuur overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens verklaringen reed de jongen even na 22.00 uur met zijn snorfiets vanuit de Zuidhollandse Dijk over de Amerikastraat richting de kruising met de Belgiestraat. Van links naderde hem een personenauto die bestuurd werd door een 53-jarige man uit Sprang-Capelle. De automobilist zag de snorfiets over het hoofd waardoor een aanrijding tussen beiden ontstond.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 15-04-2011 13:55 | © Regio Midden en West Brabant |