Gemeente Zwolle

Aanmelding Gouden Sportboek 2011 geopend



Zwolse sporters die een bijzondere sportieve prestatie hebben behaald, kunnen tot 1 juli 2011 aangemeld worden voor ondertekening van het Gouden Sportboek van de gemeente Zwolle.

De gemeente Zwolle nodigt elk jaar sporters uit om het boek te ondertekenen. Dat gebeurt tijdens een officiële en feestelijke bijeenkomst, georganiseerd in samenwerking met Topsport Overijssel. Ook dit jaar vindt de bijeenkomst in de maand september plaats.

Aanmelden

Sporters die in aanmerking komen voor ondertekening kunnen tot 1 juli 2011 worden aangemeld op www.zwolle.nl/goudensportboek (via de knop `Aanmelden Gouden Sportboek). Hier vindt u ook de voorwaarden voor aanmelding. Die zijn ten opzichte van de voorgaande jaren aangepast.

Eerbetoon

De gemeente Zwolle heeft in 1988 het `Gouden Sportboek' in het leven geroepen als eerbetoon aan Zwolse sporters die in hun sport een bijzondere sportieve prestatie hebben behaald.

Deze sporters dragen bij aan een positieve uitstraling van de stad en hebben bovendien een belangrijke voorbeeldfunctie voor andere Zwollenaren. Door hun prestaties stimuleren zij anderen om ook te gaan sporten.

Meer informatie


* Zie ook www.zwolle.nl/goudensportboek