Politie Gelderland-Zuid

Tweetal mee na bedreiging

Nijmegen, 15-04-2011 o Donderdag zijn twee mannen van 32 en 34 jaar oud aangehouden. De eerste voor bedreiging en overtreding van de wapenwet, de tweede verdachte voor het inrijden op de eerste. Beide mannen zijn afkomstig uit Nijmegen.

Omstreeks 22.45 uur vond het incident tussen beiden plaats in Neerbosch. Daarbij zou de 32-jarige man een groepje mensen bedreigd hebben op de Jachthoornstraat met een sabel. Vervolgens zou een 34-jarige man uit het groepje, met zijn auto ingereden zijn op de man met het sabel. Hij kwam met zijn auto tegen een muur en liep lichte wondjes op aan zijn gezicht en vingers.

De man waarop zou zijn ingereden troffen de politiemensen aan in een woning in de buurt. Hij gaf aan even daarvoor met een sabel op straat gelopen te hebben; hij verdacht een persoon van diefstal van een scooter. Deze man bekende meerdere siermessen in zijn woning te hebben. Twee sabels, enkele siermessen, een vlindermes en sierbijl zijn in beslag genomen.

Beide verdachten zijn aangehouden door de politie. De recherche heeft enkele getuigen gehoord; mocht u iets gezien hebben en nog niet gesproken met de politie, meldt uw informatie dan via het algemene nummer op 0900-88 44. (01)

Laatst gewijzigd 15-04-2011 14:43 | © Regio Gelderland-Zuid |