KNHS

Sportpsychologe Sanne Beijerman partner Olympisch Netwerk Brabant 15 april 2011
Sanne Beijerman

Op 1 april ondertekenden de directeur van Sportservice Noord-Brabant en het Olympisch Netwerk Brabant, dhr. Peter Galle en sportpsychologe Sanne Beijerman een samenwerkingsovereenkomst waardoor de praktijk van Sanne Beijerman officieel partner van het Olympisch Netwerk Brabant is geworden.

Sanne Beijerman vertelt: Tijdens de eerste kennismaking bleek al dat het Olympisch Netwerk Brabant en mijn praktijk de zelfde doelstellingen nastreven. Het optimaal faciliteren van talentvolle sporters bij hun ontwikkeling tot topsporters. Mijn praktijk is als enige in Nederland volledig gespecialiseerd in 1 sport; de hippische sport en ik krijg vaak van mijn clienten en opdrachtgevers terug dat dat in de begeleiding een grote meerwaarde is. Deze samenwerking heeft voor alle partijen louter voordelen. Zo wordt het voor het Netwerk mogelijk de individuele hippische sporters specialistische mentale training op hippisch gebied aan te bieden en kan bijvoorbeeld het recent (in samenwerking met de KNHS) opgestarte TalentTrainingsCentrum in Deurne via het Netwerk bij Beijerman terecht.

Senioren sporters met een A- of B-status en jeugdsporters met een HP-status of talentenstatus (Internationaal Talent, Nationaal Talent of Belofte) komen voor ondersteuning vanuit Olympisch Netwerk Brabant in aanmerking. Hippische topsporters en talenten die hiervan gebruik willen maken, kunnen contact opnemen met het Olympisch Netwerk Brabant; de heer Jos Kuipers: e-mail: j.kuipers@brabantsport.nl , tel. 013 534 90 27.