Gemeente Roermond

Eerste buurtbijdrage VVV-Venlo Buurtbattle Roermond

Vrijdag 15 april vond de eerste buurtbijdrage plaats in het kader van de VVV-Venlo Buurtbattle. Het team Plutolaanboys 7 scoorde hiermee de eerste punten door het helpen van ouderen bij het inpakken en inladen van hun boodschappen bij de Plus supermarkt op de Donderberg.

De VVV-Venlo BuurtBattle Roermond ging op 2 maart jongstleden van start. Van maart tot en met mei 2011 zetten de deelnemende teams en leiders zich actief in binnen de wijk Donderberg. De VVV-Venlo BuurtBattle Roermond staat voor ontmoeting, verbinding en trots op de wijk. Het draait echter niet alleen om voetbal; teams kunnen namelijk ook punten scoren door Fair Play en het doen van buurtbijdragen. Het gaat hierbij niet alleen om straatvoetbal, teams kunnen ook punten scoren door Fair Play en buurtbijdragen. Fair Play bestaat uit sportief gedrag in en rondom de wedstrijden, het nakomen van afspraken maar ook het gedrag in de wijk of op school. Iedere wedstrijdronde wordt er een Fair Player of the Day uitgeroepen. Een buurtbijdrage is een activiteit/klusje in de wijk. Dit kan bestaan uit het helpen van de buurvrouw met haar boodschappen of het opruimen van zwerfafval.

Spelers en trainers van VVV komen verschillende keren naar Roermond om de voetbaljeugd aan te moedigen. De beste teams gaan een onvergetelijke dag tegemoet: zij mogen de uiteindelijke finale spelen in Stadion De Koel in Venlo!

Kom eens kijken naar de wedstrijden en moedig de teams aan!

Buurt Locatie Datum
Kastelen buurt Veld Kasteel Kessenichstraat 11 mei Vliegeniersbuurt Lindberghstraat veld achter Vincent van Gogh 20 april 11 mei

De wedstrijden vinden plaats van 15.00-18.00 uur

Meer informatie
De VVV-Venlo BuurtBattle Roermond staat voor voetbal, trots en ontmoeting. De VVV-Venlo BuurtBattle Roermond is een initiatief van VIA VVV, Wonen Zuid, Wonen Limburg, Provincie Limburg en de Gemeente Roermond. Kijk voor meer informatie op www.vvv-venlo.nl onder VIA VVV, of neem contact op met rwijnands@vvv-venlo.nl.