Grolsch brengt opnieuw uniek FC Twente supportersblik op de markt

Persbericht van Koninklijke Grolsch NV

Grolsch brengt opnieuw uniek FC Twente supportersblik op de markt 'Wie stoat achter Twente'

Met trots gaat bierbrouwer Grolsch de komende weken haar 50 cl blikken wederom tijdelijk
FC Twente-rood kleuren. FC Twente beleefde natuurlijk een prachtig Europees avontuur. En met de bekerfinale en de strijd om het landkampioenschap in het vooruitzicht gaat de club spannende weken tegemoet. Vanaf dinsdag 26 april aanstaande komt Grolsch daarom als aanmoediging met een uniek FC Twente supportersblik. Met 'Wie stoat achter Twente' kunnen de supporters van FC Twente op bijzondere wijze gaan proosten op de komende wedstrijden en de geweldige prestaties van hun club.

Het FC Twente supportersblik betreft een 50 cl bierblik en is vanaf dinsdag 26 april te verkrijgen bij diverse supermarkten en slijterijen in Oost-Nederland, het voornaamste supportersgebied van FC Twente. Daarnaast zijn de blikken ook te bestellen via www.grolsch.nl. Ter verduidelijking voor de niet-Twentenaren onder ons, op het supportersblik staat vol trots en in het Twents 'Wij staan achter FC Twente'. Een absoluut collector's item!

Sta jij ook achter FC Twente?
In de week van 26 april gaat Grolsch in Oost-Nederland huis-aan-huis ook aanmoedigingsposters voor FC Twente verspreiden. Grolsch roept supporters op om deze poster achter het raam te hangen en FC Twente hiermee een hart onder de riem te steken in de laatste spannende weken die nog volgen. Van verschillende huizen in de regio, waar de poster achter het raam hangt, zullen de komende tijd foto's worden gemaakt. Uit deze foto's worden vijf winnaars gekozen die een door spelers van FC Twente gesigneerd FC Twente shirt ontvangen. Voor meer informatie zie de achterzijde van de aanmoedigingsposters. Let dus op de brievenbus!

Supporter van voetbal in het Oosten
Plezier en ontspanning is wat voetbal en Grolsch verbindt. Grolsch is trots op Oost-Nederland als thuishaven, op de vele voetbalclubs in de regio en uiteraard op haar bier. Zoals voetbal het merk Grolsch kan versterken, versterkt Grolsch het regionale voetbal.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

*

Links:
http://www.grolsch.nl



Razende Robot Reporter