Politie Amsterdam-Amstelland

VERMIST: PAUL NOLAN-MIRALLES (36) (15-04-2011)

Paul Nolan-Miralles De Amsterdamse politie is dringend op zoek naar de 36-jarige Paul Nolan-Miralles. Hij wordt vermist sinds de vroege ochtend van woensdag 13 april.

Nooit thuis aangekomen
In de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 april is Miralles uit geweest in de omgeving van het Leidseplein. Rond drie uur besloot hij naar zijn woning in de wijk de Baarsjes te gaan, maar hij is nooit thuis gekomen. Diezelfde dag begon zijn werkdag om 5 uur in de middag, maar ook daar verscheen hij niet. De politie heeft op dit moment geen aanleiding om uit te gaan van een misdrijf.

Signalement
Paul Nolan-Miralles is ongeveer 1.75 m. lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft bruine ogen, is brildragend, hij heeft een snor en een baard en is kalend. Paul Nolan-Miralles heeft een opvallende moedervlek op zijn borst en een wat uitstekend borstbeen. Hij spreekt Engels en reed op een zwarte mountainbike.

Nolan-Miralles was die avond geheel in het zwart gekleed en droeg een opvallende lichte tas bij zich met een rode binnenkant. De opdruk van de tas in zwarte letters: "Hardrock calling 2008".

Heeft u informatie?
De recherche van District Centrum roept iedereen op die informatie heeft over Paul Nolan-Miralles contact op te nemen met 020-559 2100.


____________________