Autovrouwen strikken vele prominenten

Persbericht van Automotive Insiders

Grote belangstelling voor kleurrijke Steering Ladies Ride op 15 april:

Vele bekende Nederlanders bijrijder van topvrouwen autobranche

Op uitnodiging van diverse topvrouwen uit de autobranche neemt op vrijdag 15 april een groot aantal bekende en prominente Nederlanders plaats als bijrijder tijdens de opvallende Steering Ladies Ride. Het betreft voornamelijk heren met een grote autopassie die die dag het stuur van een bijzondere auto uit handen geven aan een leidinggevende vrouw uit de autobranche met een minstens zo grote autoliefde. Onder de bijrijders zijn onder andere Michel Perrridon (Trust International), Emile Ratelband (motivator), Herman Vaanholt (Rotterdam City Racing) en Bas van Werven (Tros EenVandaag). De Steering Ladies Ride vindt plaats op initiatief van ANWB en AutoRAI in samenwerking met de Automotive Steering Ladies.

Gedeelde autopassie

De zogeheten Steering Ladies zetten die dag in het kader van Pink Ribbon letterlijk hun opvallende roze chauffeurspet op en trekken hun roze chauffeurshandschoenen aan. Vervolgens sturen ze eigenhandig een grote, bonte en kleurrijke karavaan vol met primeurs die ook op de AutoRAI te zien zijn vanuit Den Haag richting de autobeurs in Amsterdam. De prominenten op de bijrijderstoel delen met deze dames de passie voor auto's en mobiliteit. De colonne wordt begeleid door diverse ANWB Wegenwacht auto's uit de periode 1946 tot en met 2011. Rond 11.30 uur zal de stoet arriveren op het plein voor de Europahal bij Amsterdam RAI, waar de mix van oude en nieuwe voertuigen vervolgens te bewonderen is voor de bezoekers.

Pink Ribbon

Doel is om geld op te halen voor Pink Ribbon. Bij aankomst bij de AutoRAI zal de cheque met het opgehaalde bedrag overhandigd worden aan Pink Ribbon. Bovendien bestaat de ANWB Wegenwacht die dag 65 jaar en deze bijzondere optocht kan dan ook gezien worden als een eerbetoon aan de Wegenwacht in dit kader. Ook willen de automotive vrouwen op deze ludieke manier tonen dat de sector ook voor vrouwen met een oprechte passie voor auto's en mobiliteit een prachtsector is om in te werken. Nog al te vaak wordt ten onrechte gedacht dat het puur een mannenbolwerk is.

Prominente bijrijders

Als bijrijder van één van de automotive topvrouwen nemen onder andere de volgende personen plaats: Michel Perridon, Trust International. Emile Ratelband, motivator. Guido van Woerkom, ANWB. Henk van den Helder, Hertz Benelux. Erik Henstra, Leaseplan. Herman Vaanholt, Bavaria City Racing. Jos Veldhuisen, hoofdredactie Aftersales Magazine, Peter Naaktgeboren, rally- en automan in hart en nieren. Clemens Briels, Beeldend Kunstenaar. Bas van Werven, Tros EenVandaag. Hans Blokzijl, eigenaar grootste Volvo verzameling ter wereld. Martin Lans, Vereniging van Fleetowners. Marianne & Henk Timmer, voormalig topsporters. Erik de Vries, NOVE. Heleen de Geest, ANWB Filenieuws. Alfred Möller, Green Mobility. Ernst Ligthart, Dijkstra Voermans Advocatuur. Omar Munie. Henno van Bergeijk, Henno Car Casting.

Automotive Steering Ladies

De dames die achter het stuur plaatsnemen zijn: Rian Vreeburg, ANWB Wegenwacht. Gwen Jansen, Automotive Insiders. Nicole van der Heijden, Hofland Automaterialen. Annemarie Krijnen, Hella Benelux. Paula Vermin, AutoRAI. Hanneke Grolman, ANWB Zakelijke Markt. Alwien Turner, actrice. Eveline Schurer-Kamphuis, Ford dealer Schurer-Kamphuis). Miranda Hol, autobedrijf Karel Hol. Jeanine Dijkhuis, PON. Magchelina Möller, Green Mobility. Ida van Belle, Pink Ribbon. Henny Hemmes, Automobiel Persclub. Patricia Alque, Alque BV. Janneke Mobron, Dijkstra Voermans Advocatuur. Marvelyne Wiels, ABN Amro.

EINDE BERICHT

Organisatie info:

Automotive Insiders

Noot voor de red actie

U bent als vertegenwoordiger van de pers ook van harte uitgenodigd om aanwezig t e zijn bij het vertrek van de karavaan of om, indien gewenst, in één van de voer tuigen plaats te nemen.

Er zal een grote happening van het vertrek gemaakt worden. Dit levert ongetwijfe ld veel bonte en aansprekende film- en fotobeelden op.

Naast de opvallende mix van auto's (variërend van oud tot nieuw, van de Bugatti van Michel Perridon tot een van de oudste ANWB Wegenwacht voertuigen ooit, van d e nieuwste primeurs die ook op de AutoRAI staan tot de kleurrijke oude VW bus ui t de Gooise Vrouwen film) moet u hierbij denken aan grote confetti kanonnen, hon derden oranje en roze helium ballonnen die de lucht in gaan, tientallen startpis tolen, circa 25 leidinggevende vrouwen die in hun Pink Ribbon chauffeuse outfits niet te missen zijn. Onder luid claxonneren gaan de voertuigen via de A4 op weg , compleet met KLPD begeleiding.




Razende Robot Reporter