Politie Rotterdam Rijnmond

Man gewond na schietpartij

Datum publicatie: 15-04-2011 04:18

ROTTERDAM-WEST - De politie is een onderzoek gestart naar een schietpartij in de Watergeusstraat. Een 37-jarige man uit Sittard raakte hierbij donderdagavond gewond.

Even na negen uur kreeg de politie een melding dat er geschoten zou zijn in de Watergeusstraat. Gealarmeerde agenten gingen hier direct naartoe, maar troffen in de straat niets meer aan.

De politie sloot de straat af, waarna de Forensische Opsporing onderzoek deed naar sporen. Daarnaast spraken agenten met meerdere getuigen in een uitvoerig buurtonderzoek.

Terwijl het onderzoek in de Watergeusstraat in volle gang was, werden surveillerende agenten rond kwart over tien op de Olympiaweg in Rotterdam aangesproken door een slachtoffer van de schietpartij. De 37-jarige man zat met een schotwond in zijn auto en sprak de agenten aan voor hulp. De gewonde man is naar het EMC overgebracht voor behandeling.

Er is een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de schietpartij waarvan het vermoeden bestaat dat die heeft plaatsgevonden in het criminele circuit.