Politie Rotterdam Rijnmond

Politie zoekt 6-jarige Meshack James

Rotterdam-Centrum

Datum publicatie: 15-04-2011 04:32

28658_1.jpg De politie Rotterdam-Rijnmond is op zoek naar de zesjarige Meshack James. Het jongetje is sinds acht uur gisteravond spoorloos verdwenen.

Meshack was samen met zijn moeder rond acht uur op het centraal station in Rotterdam. Zij waren onderweg naar het pleeggezin in Schiedam, waar Meshack is ondergebracht. De moeder heeft een omgangsregeling. Op het centraal station kwamen zij de vader van het jongetje tegen, waarna het jongetje naar zijn vader rende. Vervolgens is Meshack door zijn vader, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, meegenomen.

Meshack, een donkere jongen met krullend haar, was op het moment van verdwijning gekleed in een groene spijkerbroek, een groen shirt en een spijkerjasje. Hij droeg een schooltas van Cars.

De 30-jarige vader van Meshack droeg een diagonaal gestreepte trui met diverse kleuren. Hij is 1.80 meter lang, heeft een normaal postuur, bruine ogen, een donkere huidsklaar en lang Rasta-haar.

Heeft u Meshack, al dan niet in het gezelschap van zijn vader, gezien, verzoeken wij u dringend contact op te nemen met de politie Rotterdam-Rijnmond op 0900-8844. U kunt ook bellen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Deze informatie zal in de loop van de ochtend ook bekend worden gemaakt via de site http://www.vermistepersonen.info.