Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Datum: 13-04-2011

Nieuwe website met inspiratie en tips voor de loopbaan van dertigers

Op 1 april is de nieuwe website van HALMANS Loopbaanadvies live gegaan. De website vormt een nieuw platform voor inspiratie en tips voor de loopbaan van dertigers.

Dertigers kunnen en willen veel. Ze krijgen kansen en hebben oneindig veel mogelijkheden. Die vrijheden makenhen soms onrustig of zelfs onzeker. Want hoe kies je uit al dat aanbod voor datgene dat juist bij jou past? Hoe weet je eigenlijk wat er bij je past en wat je echt gelukkig maakt?

Het kernwoord voor de coaching door HALMANS Loopbaanadvies is "eigenheid". Je eigenheid vormt de essentie van wie je bent, waar je voor staat, wat je meeneemt aan talenten, overtuigingen en wensen. Als je vanuit je eigenheid kunt werken hoef je niets meer of minder te zijn dan jezelf.

Op de nieuwe website van HALMANS Loopbaanadvies vind je inspiratie en tips voor het ontdekken van je eigenheid en het richting geven van je loopbaan. Lees de interviews met andere dertigers die hun loopbaan een andere richting hebben gegeven. Laat je inspireren door de blogs over persoonlijke ontwikkeling, ambitie en carrière of doe je voordeel met de "5 tips voor..." lijstjes.Meteen aan de slag? Volg het e-coachingsprogramma "Werken vanuit je eigenheid" dat start op 1 juni.

Meer informatie op www.halmansloopbaanadvies.nl