Koninginnedag App met alle optochten en events uit heel Nederland


BARNEVELD, 20110415 -- Dynaloo Media introduceert dé Koninginnedag app voor heel Nederland. De app bevat onder andere honderden evenementen uit heel Nederland die er op Koninginnedag zijn, compleet met informatie, Google Maps, en tijdstippen. Verder zijn ook de Koninginnedag optochten uit heel het land te vinden. Ook bevat de app een handige toeter. Deze app is tijdelijk gratis te downloaden in de Apple iTunes store.

Dynaloo Media introduceert dé Koninginnedag App voor heel Nederland. Check in deze handige app in no-time, simpel en doeltreffend, in welke plaats dan ook in Nederland, de evenementen. Inmiddels zijn er al honderden events beschikbaar in de app.

Krachtige zoekfunctie
Door de zeer snelle en krachtige zoekfunctie zijn de evenementen en optochten uit heel Nederland gemakkelijk doorzoekbaar, met alle benodigde informatie. Ook is per event een Google Maps kaartje toegevoegd, zodat de locatie van het event of de optocht simpel en doeltreffend te vinden is.

Toeter
Ook aan de fun is gedacht in deze fantastische app: de applicatie bevat ook een heuse Koninginnedag toeter.

Populair
De app is in korte tijd al tot ver bovenin de hitlijsten geëindigd. Vele positieve waarderingen en reacties van klanten zorgen voor een groot succes van de app.

Realtime updates
De app zal in aanloop tot Koninginnedag realtime bijgewerkt worden zodra er nieuwe events of optochten beschikbaar zijn. De gebruiker hoeft alleen maar even de app te refreshen, en de nieuwe data is onmiddellijk bijgewerkt.

Nieuwe features
De app wordt continu verbeterd, en daarom word er binnenkort een nieuwe, verbeterde versie van de app gelanceerd. Deze is uitgebreider dan de huidige versie. Er zullen meer features in de app gebouwd worden.

Over Dynaloo Media
De persoon en bedenker achter Dynaloo Media is de 16 jaar jonge ondernemer Peter Schreuder. Hij kwam enkele maanden geleden op het idee om een Koninginnedag App te gaan maken. Schreuder: “Het is erg leuk om nieuwe en nuttige dingen te bedenken, die nog niet eerder zijn bedacht. Het is een uitdaging om in te spelen op de behoeftes en eisen van de gebruiker”.

Dynaloo Media