ICreative sluit aan bij Platform ELFA


ICreative, een Nederlandse Invoice Automation specialist, voegt zich bij Platform ELFA

Arnhem, 20110415 -- Platform ELFA heeft zich uitgebreid met een nieuwe deelnemer. Het nieuwste lid is ICreative uit Ede, aanbieder van marktleidende oplossingen zoals Basware, Kofax en EasyDistribution. Daarbij geldt: References Count. Met kwaliteit hoog in het vaandel, streven we naar hoge klanttevredenheid. Met ICreative breidt het deelnemersbestand van het samenwerkingsverband rondom e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking zich verder uit.

Over ICreative
ICreative is een Nederlandse Invoice Automation specialist die multinationals en grote nationale bedrijven bedient. ICreative adviseert, implementeert en onderhoudt oplossingen voor het digitaal verwerken van in- en verkoopfacturen, e-procurement, e-facturatie, personeelsdeclaraties, budgetbeheer en hieraan gerelateerde financiële processen.

E-invoicing
ICreative is ook  de leverancier van  EasyDistribution. Een unieke hybride oplossing voor het ontvangen en verzenden van digitale facturen (e-facturatie). Met EasyDistribution kunnen facturen ontvangen en verzonden worden via e-mail (bijvoorbeeld in PDF, XML of andere formaten), via FTP of via een Billing Service Provider. De facturen worden bij ontvangst daarna volledig automatisch opgenomen in de financiële en/of workflow omgeving.

ICreative
Oortlaan 2
6716 WD Ede

De heer Kevin Verlangen
W: www.icreative.nl
T: 0318 - 493 150
E: kverlangen@icreative.nl

Over Platform ELFA
Platform ELFA heeft als missie om de penetratiegraad van e-factureren in Nederland te vergroten om zo iedereen versneld te laten profiteren van de grote financiële en praktische voordelen van elektronisch factureren.





Platform ELFA