Nieuwe Director Sales Geodis Logistics


Rotterdam, 20110415 -- Geodis Logistics heeft Guido Delfgaauw benoemd tot Director Sales voor de Benelux. In zijn nieuwe functie wil Delfgaauw het marktaandeel van Geodis in de Benelux verder uitbreiden: “Ik kijk ernaar uit om samen met onze klanten en partners een zo goed mogelijk resultaat te realiseren”.

Loopbaan
Delfgaauw heeft bijna 30 jaar ervaring in de logistiek. Na vijftien jaar werkzaam te zijn geweest bij 3M Europe werkte hij daarna bij Caliber Logistics, FedEx en Bax Global. Bij Schneider Logistics Europe is hij in 2007 begonnen om het onderdeel transportmanagement als een service in de markt te zetten. De laatste twee jaar was hij met twee partners eigenaar en oprichter van Spider Logistics Europe.

Vierkoppige directie
De directie van Geodis Logistics wordt hiermee gevormd door Willem Jan van Amersfoort als Algemeen Directeur; Joop Mastenbroek als Financieel Directeur; Henk Gerards als Operations Directeur en ten slotte Guido Delfgaauw.

Over Geodis
Geodis, dat in 2008 werd overgenomen door SNCF, is een Europees leider op het gebied van transport en logistiek. Het staat bekend om haar vermogen om wereldwijd, multimodaal, elke stap in de logistieke keten te beheersen en levert distributie, logistiek, weg-, lucht- en zeevracht, groepagevervoer, expresservice, freight-forwarding en reverse logistics. Geodis draagt bij aan het besparen van kosten, verbeteren van de service en internationalisering van organisaties door het ontwerpen van oplossingen en het op elkaar afstemmen van goederenstromen. Geodis beschikt in de Benelux over 6400 klanten, 1000 medewerkers en 285.000 m2 opslagruimte, verspreid over 13 locaties in onder andere Almere, Amsterdam, Antwerpen, Enschede, Rotterdam, Venlo, Venray en Zaventem. Met meer dan 30.000 werknemers in 120 landen, behoort Geodis tot de top acht van logistieke dienstverleners in de wereld.

Geodis Benelux Holding B.V.