Ingezonden persbericht



- PERSAANKONDIGING -

Smile, you're on happy camera!

IJSJE AFREKENEN MET GULLE LACH

Rotterdam, 15 april 2011 - Vanaf aankomende zondag kan een ijsje betaald worden met een brede glimlach. Dankzij gezichtsherkenningstechnologie waarbij een geavanceerde camera een lachend gezicht meet, kunnen mensen die echt goed genoeg lachen een gratis ijsje naar keuze krijgen uit de OLA Smile Machine. Wie nog niet hard genoeg zijn best doet, wordt geholpen door komische details, zoals een hoedje of een snor, zodat de glimlach vanzelf groter wordt. De OLA Smile Machine trekt de wereld over en is vanaf aankomende zondag een paar keer in ons land te vinden. Rotterdam heeft het debuut op het Beursplein tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Share Happy - van harte welkom!
Lachen maakt leuk en mooi; acht op de tien Nederlanders vinden mensen die lachen leuker dan mensen die dat niet doen, blijkt uit onderzoek naar lachen door OLA. Nederlanders geven vaker aan voornamelijk voluit te lachen (40%) dan met een geruisloze glimlach (33%). Een brede lach is onder Nederlanders dan ook de meest favoriete lach.

Een kijkje nemen bij de OLA Share Happy Machine, maakt ook iedereen blij. Niet alleen als je hard genoeg lacht voor een gratis ijsje, maar ook als je de reacties van voorbijgangers observeert. We nodigen je daarom van harte uit om zondag 17 april een kijkje te komen nemen op het Beursplein in Rotterdam tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Wil je nu alvast een sneak preview of meer onderzoeksresultaten, dan kan dat via: http://www.2twintig.nl/ola-share-happy, waar je oa. filmpjes en foto's kunt zien.

We sturen aanstaande zondag een actueel bericht over de gebeurtenissen in Rotterdam, evenals foto's die op bovenstaande link te vinden zijn.