Ingezonden persbericht


Sportieve uitdaging en vakantie in één: Fränkisches Seenland Golf Trophy 2011

In het Frankische Merengebied, waar de zon weerkaatst in de zeven meren, waar heerlijke stranden lokken en fietsers en wandelaars de ruimte hebben, voelen ook golfers zich in hun element. De landschappelijke schoonheid, sportieve uitdaging en persoonlijke sfeer maken van een partijtje golf een feest.

3 golfterreinen in 3 dagen

Van 23 t/m 26 juni organiseren Golfclub Abenberg, Golfclub Lichtenau-Weickershof en Golfclub Zollmühle in samenwerking met Tourismusverband Fränkisches Seenland het toernooi 'Fränkisches Seenland Golf Trophy 2011'.

Er wordt stableford over 3 x 18 holes gespeeld. Voor de eindstand tellen de 2 beste toernooien. Aan alle 3 de toernooien moet worden deelgenomen. De aanmeldingen moeten uiterlijk op 16 juni om 12 uur binnen zijn.

Meer informatie over het toernooi en arrangementen op: http://www.fraenkisches-seenland.de/golf-trophy/

Een gewone golfvakantie mag natuurlijk ook

Door de geweldige ligging van de golfterreinen in het Frankische Merengebied wordt de streek steeds populairder voor een golfvakantie. Na een spelletje golf kunt u een bezoek brengen aan mooie historische stadjes, zoals de bierstad Spelt of de barokstad Ellingen. Hier kunt u genieten van onvervalste Frankische gastvrijheid en het goede van de regionale keuken.

Golfcomplex Abenberg is een uitdagend golfterrein midden in de ongerepte natuur. De 3 nieuwe 9-holes banen doen een beroep op uw sportieve vaardigheden en inzicht in het golfspel.

De 18-holes en de 9-holes golfbaan van Golfcomplex Zohlmühle hebben golfers van elk niveau wat te bieden. Beginners kunnen op de korte baan en op de drivingrange spelen. Het uitzicht over de omringende heuvels en de barokstad Ellingen is prachtig. In de omringende natuur ontdekt u met een beetje geluk een bever, schildpad of ijsvogel.

Golfterrein Lichtenau-Weickershof ligt midden in een mooi heuvelachtig landschap met bossen en velden, beekjes en vijvers. Door de aanleg van bosschages, waterhindernissen en zandkuilen is deze 18-holes golfbaan voor een golfspeler zonder handicap een grote uitdaging. Door de gevarieerde afslagmogelijkheden op verschillende niveaus is de baan ook voor de beginner goed te bespelen.

Meer informatie: www.fraenkisches-seenland.de/golfen/




Ingezonden persbericht