Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hooghalen, 15 april 2011

Moke steunt Westerbork met nieuwe single
Band doneert downloadopbrengst Grace of God aan Herinneringscentrum

Als Ambassadeur van de vrijheid 2011 treedt Moke dit jaar op tijdens verschillende bevrijdingsfestivals. Een van de nummers die de popgroep zal spelen is de nieuwe single Grace of God. Grace of God is vanaf vrijdag 15 april te downloaden via iTunes. De opbrengst van elke download schenkt de Amsterdamse band aan het Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

Deze single is afkomstig van de kortgeleden door het Herinneringscentrum Kamp Westerbork uitgebrachte CD Wat zou ik doen? Naast Moke hebben hieraan Claudia de Breij, Moke, De Kast, Freek de Jonge, Extince, Maarten Peters, Liesbeth List, Margriet Eshuijs, Frederique Spigt en Maarten van Roozendaal meegewerkt. Het is een CD waarop de veel gestelde vraag 'Wat zou ik doen?' een actueel antwoord krijgt. Dilemma's en keuzes, ja of nee zeggen geldt niet alleen voor tijden van oorlog, onderdrukking of vervolging; kiezen voor de medemens is van alle tijden. De CD (incl. DVD) is te bestellen via info@kampwesterbork.nl voor de speciale prijs van ¤ 12,50 (na 5 mei ⤠14,95).

Wat zou ik doen? is onderdeel van een educatief project voor pabostudenten. Met de donatie van de download-opbrengsten van Grace of God aan het Herinneringscentrum Kamp Westerbork ondersteunt Moke dit project voor jongeren. Voor ¤ 0,99 is Grace of God te downloaden via
http://itunes.apple.com/nl/album/grace-of-god-single/id430331577.