Nederlandse Tafeltennisbond


Nationale Sport Week bruist van tafeltennisactiviteiten 3-3-2011

De Nationale Sport Week komt eraan! Van 16 t/m 23 april is deze landelijke week DE kans om iedereen te laten zien hoe leuk en uitdagend tafeltennis is. Het Nationaal Platform Sport, de organisator van de Sport Week, heeft dat zelf al ervaren tijdens het Sportplein waar Bettine Vriesekoop en Britt Eerland aanwezig waren voor een demonstratie. Ook Table Stars wordt door het Nationaal Platform Sport volop in beeld gebracht. Nu is het aan de verenigingen om deze extra publiciteit verder vorm te geven.
Bettine Vriesekoop en Britt Eerland samen op 1 podium tijdens het Nationaal Sport Plein 14 febr. j.l. Foto: NSP

Deze week is een mailing verstuurd aan een groot aantal verenigingen. Als uw vereniging geen post heeft ontvangen, kunt u hier kennisnemen van de mogelijkheden die de Nationale Sport Week (NSW) de tafeltennissport biedt.

Wat u ook doet als tafeltennisvereniging, doe in elk geval iets! Bijvoorbeeld een inlooptraining of een open dag. Meld die activiteit aan www.nationalesportweek.nl/aanmelden en u ontvangt de ondersteunende communicatiemiddelen.
In deze brief van de NTTB staat omschreven wat de ondersteuningsmogelijkheden zijn vanuit de NTTB, de gemeente, het Nationaal Platform Sport en uw lokale ondersteuner. Kansen volop om er een succes van te maken.
Het zou mooi zijn als tafeltennis goed zichtbaar is in deze week waarin alle sporten van zich laten horen. Een sport met zoveel potentie als tafeltennis mag niet ontbreken!