Gemeente Ermelo


Nationale Sport Week

Van 16 tot en met 23 april vindt de achtste Nationale Sport Week plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. De gemeente Ermelo doet samen met sponsor Intersport Ermelo-Putten mee aan de Nationale Sport Week. Woensdag 20 april wordt het Raadhuisplein omgetoverd tot een gezellige sportmarkt.

Kom ook en doe mee!

* De sportmarkt met allerlei sportieve activiteiten op het Raadhuisplein op woensdag 20 april van 12.00 tot 16.00 uur. Iedereen, jong en oud is uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.
* De Ermeloop, een loopevenement voor alle scholieren in Ermelo. Woensdag 20 april alle kinderen verzamelen op het Raadhuisplein.

Iedereen kan meedoen meedoen en zelf ervaren hoe leuk het is om (samen) te sporten!

Sportief bezig zijn
De Nationale Sport Week brengt jaarlijks steeds meer mensen op een plezierige manier aan het sporten. De Nationale Sport Week krijgt onder meer steun van BN'ers die als ambassadeur optreden, zoals Marco Borsato, Frits Wester, Jochem van Gelder, Ralf Mackenbach, Peggy Vrijens en Ellen Hoog.
Één van deze ambassadeurs komt woensdag 20 april naar Ermelo, wie het is houden we nog even geheim.

Tijdens de Nationale Sport Week is niet alleen de gemeente actief om iedereen kennis te laten maken met het plezier dat sport kan geven. Ook de sportclubs, sportverenigingen, bedrijven, scholen en iedereen die maar wil laten zien hoe leuk sporten is, zet haar deuren open, geeft sportclinics, demonstaties en organiseert toernooien. En dat doen zij gedurende de gehele Nationale Sport Week!

Vorig jaar werden er tijdens de Nationale Sport Week landelijk ruim 4.400 sportactiviteiten georganiseerd met maar liefst 550.000 deelnemers. Meer informatie over de nationale sportweek kunt u vinden op www.nationalesportweek.nl

De nationale sportweek wordt mede mogelijk gemaakt door

logointersport