Gemeente De Bilt


25-03-2011

Van 16 t/m 23 april is het weer Nationale Sport Week. Veel kinderen in gemeente De Bilt doen aan sport. Bij een vereniging, op school of gewoon lekker voetballen in de straat.

Laat zien welke sport jij het leukst vindt en win een mooie prijs! Maak een leuke (actie) foto en wie weet win jij jouw eigen foto op een mooi canvas doek.

Foto wedstrijd

Wil je mee doen aan de wedstrijd? Kijk dan op doemee.debilt.nl. Hier vindt je uitleg over de wedstrijd.
Via de website kun je een poster uitprinten van jouw favoriete sport. Maak daar een mooie foto van en stuur deze naar het Doe Mee team. Laat ons zien welke sport jij helemaal te gek vindt! Wie weet zie je je foto dan terug op doemee.debilt.nl of win je jouw eigen foto op canvas. Je kunt je foto inzenden tot en met woensdag 13 april. De prijsuitreiking is op woensdag 20 april.

Doe Mee!

Sport en spel zijn belangrijke onderdelen bij het opgroeien van kinderen. Helaas hebben niet alle kinderen de mogelijkheid om deel te nemen aan sport- en spelactiviteiten. Gemeente De Bilt zet zich samen met Animo, Stichting Delta en Stichting Masquerade in voor sport- en cultuurstimulatie in de gemeente. Dit doen wij onder de naam `Doe Mee'. Op een laagdrempelige manier willen we kinderen en jongeren tot 18 jaar in aanraking brengen met bewegen en cultuur. Alle activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en worden begeleid door ervaren medewerkers van het Doe Mee team. Wil je meer weten over Doe Mee of bekijken welke activiteiten er allemaal plaats vinden? Kijk dan op doemee.debilt.nl.

Bilthoven, 25 maart 2011