Gemeente Kapelle

Sport mee tijdens de Nationale Sport Week

Van 16 tot en met 23 april 2011 vindt de achtste Nationale Sport Week plaats. Een landelijk sportevenement dat als voornaamste doel het promoten van sport en bewegen heeft om de sportparticipatie te verhogen. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Ook de gemeente Kapelle doet actief mee en organiseert tijdens de Nationale Sport Week haar eigen lokale sportweek.

Tijdens de Sport Week openen sportclubs, sportverenigingen en andere sportaanbieders hun deuren voor u. Iedereen kan deze week kennismaken met diverse sporten en ontdekken hoe leuk, gezond en gezellig het is om te sporten.

Opening
Op zaterdag 16 april 2011 vindt in Wemeldinge de gemeentelijke aftrap van de Nationale Sport Week 2011 plaats. Een spectaculair skatefestijn vol gave skate-objecten, skateclinics, een demo en een graffiti workshop onder leiding van kunstenaar Tom Pieters. Deze dag staat tevens in het teken van de opening van een nieuwe skaterail. Het skatefestijn is voor iedereen en begint om 13.00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden kan via www.jongkapelle.nl > Agenda > Skate evenement Wemeldinge. Aanmelden is niet verplicht maar iedere aanmelder maakt kans op een prijs.

Activiteiten
Wilt u weten wat er in de gemeente Kapelle tijdens de Nationale Sport Week wordt georganiseerd? Neem dan een kijkje op www.kapelle.nl > Zorg en Welzijn > Nationale Sport Week. De kalender met alle activiteiten in de gemeente Kapelle tijdens de Nationale Sport Week is als bijlage toegevoegd aan deze Scheldepost. Let op: voor sommige activiteiten is inschrijven verplicht. Inschrijven kan via bovengenoemde site.Â

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thomas Mattheijer via (0113) 33 31 79 of t.mattheijer@kapelle.nl.