Gemeente Maassluis

Grote Maassluise belangstelling voor Nationale Sport Week vanaf 16 april 2011

Alle Maassluizers kunnen 21 verschillende sporten `uitproberen' tijdens de Nationale Sport Week van 16 tot en met 23 april 2011. De belangstelling onder de Maassluise sportaanbieders om te willen laten zien hoe leuk sport is, blijkt hiermee groter dan vorig jaar. In 2010 waren er slechts zeven sportmogelijkheden tijdens dit landelijke sportevenement in Maassluis. Met de tekst `Ik sport. Jij ook?' worden de inwoners uitgedaagd ook zo enthousiast te reageren en zich sportief in te zetten.

Het landelijke sportevenement Nationale Sport Week heeft als voornaamste doel: via het promoten van sport en bewegen de sportparticipatie in Nederland te verhogen. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere sportaanbieders organiseren daarom tijdens deze week in het hele land allerlei sportieve activiteiten. In Maassluis staan van 16 tot en met 23 april a.s. de deuren bij ruim 20 sportverenigingen en sportactiviteiten voor jong en oud open. Zo kan kennis worden gemaakt met verschillende sporten en ontdekt worden hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om met elkaar te sporten. Benieuwd naar de deelnemende Maassluise sportaanbieders van dit jaar? Een overzicht van de activiteiten is te bekijken via de website www.maassluis.nl/sportservicepunt of in De Schakel van 14 april.

Vragen over sporten en bewegen in Maassluis kunnen worden gemaild aan het Sportservicepunt van de gemeente Maassluis, via sportservicepunt@maasluis.nl. Bellen kan ook naar Els de Jong, via telefoonnummer (010) 593 1797.