Gemeente Overbetuwe


Nationale Sport Week 2011

logo 10 jaar Overbetuwe

In het kader van het 10 jaar bestaan van de gemeente Overbetuwe zijn er allerlei activiteiten bedacht door inwoners, verenigingen, stichtingen en instellingen. De activiteiten die georganiseerd worden hebben allemaal een verschillend karakter, maar zijn te bundelen in het rondje sportief, historisch, (mulit)cultureel, kunst, muziek en bedrijvig.

Activiteiten tijdens de Sport Week

Tijdens de Sport Week van 16 t/m 23 april zijn er in de gemeente Overbetuwe drie verschillende activiteiten.

Zaterdag 16 april: zwemmen voor EUR1,- plus een vrijkaartje cadeau!

Op 16 april mag iedereen van 14.00 tot 16.00 uur voor EUR1,- komen zwemmen in De Leygraaf en De Helster. Alle bezoekers die deze middag komen zwemmen, krijgen ook nog een extra vrijkaartje om nog een keer te komen zwemmen. Het kaartje kan zowel bij zwembad De Leygraaf als bij zwembad De Helster ingeleverd worden.

Woensdag 20 april: Overbetuwe 10Kamp

De Overbetuwe 10Kamp is een sportieve strijd tussen 10jarige kinderen uit verschillende kernen van onze gemeente. De 10jarigen gaan in teams met elkaar de strijd aan. Zij spelen 10 leuke en spannende spellen. Komt u de 10jarigen aanmoedigen? Van 14.00 tot 17.00 uur vindt deze sportieve strijd plaats op het sportveld bij sportcentrum De Helster (in Elst).

De winnaars ontvangen van burgemeester Tuijnman een prijs. De prijsuitreiking is rond 17.00 uur.