Gemeente Zwijndrecht

Sporten in Zwijndrecht

zie ook zie ook Sportkampioenen in de prijzen Criteria Sportkampioen 2009 - 2010 Aangepast sporten in Zwijndrecht Beweegmaatje voor samen sporten Zwijndrecht kampioen rijker Sport beweegt Zwijndrecht Bijlagen Sport beweegt Zwijndrecht Elf jeugdsportleiders voor Kort Ambacht Subsidie Aangepast sporten Wat is het aanbod tijdens de Sportweek

16 april start de Nationale Sportweek Zwijndrecht

Zaterdag 16 april geven we het startsein van de Nationale Sportweek! Samen met allerlei sportverenigingen en organisaties uit Zwijndrecht organiseert de gemeente zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur allerlei sportactiviteiten voor jong en oud. Heb je altijd al een keer willen tafeltennissen? Of kennis willen maken met korfbal? Kom naar de kick-off en zorg dat je er bij bent!

Wat is er te doen?
Stichting Hattrick is op het plein aanwezig met een voetbalactiviteit. Hier kunnen kinderen het tegen elkaar opnemen. Korfbalvereniging Albatros en Conventus zijn aanwezig met een korf. Bent u goed in korfbal? De aanwezige leden spelen graag een wedstrijdje met u. Turnvereniging O&O is ook aanwezig en geeft verschillende workshops en misschien nog wel een kleine demonstratie. MAIRA Aerobics and Dance Instructors geeft rond 15.00 uur op het plein een demonstratie Salsa Aerobics. Nieuw op de kick-off dit jaar is de deelname van schermvereniging Masque de Fer. Heeft u wel eens geschermd? Bij deze sport draait het om slimheid, snelheid, reactievermogen, durf, handigheid, sierlijkheid en sportiviteit. De schermvereniging geeft deze middag een demonstratie en misschien wel een clinic!

Slecht weer?
Bij slecht weer gaat een deel van de activiteiten gewoon door! De activiteiten vinden dan plaats in wijkgebouw Xiejezo, Grote Beerstraat 10. Via deze pagina houden we u op de hoogte.

Open huis en proeflessen bij sportverenigingen!

Tijdens de hele Nationale Sportweek bieden verenigingen en organisaties u de gelegenheid kennis te maken met sporten en bewegen in Zwijndrecht. Zwijndrecht heeft namelijk ontzettend veel te bieden op het vlak van sport. Wilt u een gratis les Pilates volgen of eens deelnemen aan een training van Honk en Softbalvereniging Zwijndrecht? Een open lesavond van Stichting rolstoeldansen Ago Quod Ago bijwonen of misschien wel tennissen, aquasporten of fitnessen? Er is voor jong en oud van alles te doen.

Bekijk de sportkalender!

De Nationale Sportweek is een mooie kans om eens kennis te maken met sporten in Zwijndrecht. Wij nodigen iedereen van harte uit! Hier in de kalender kunt u precies zien welke verenigingen een sportactiviteit aanbieden.

Sportnota "Sport beweegt Zwijndrecht"
Op woensdag 27 oktober heeft wethouder Elbert Vissers de sportnota "Sport beweegt Zwijndrecht" uitgereikt aan de sportaanbieders in Zwijndrecht. De uitreiking vond plaats in de kantine van v.v. Groote Lindt op sportpark Bakestein. De gemeente heeft de afgelopen maanden samen met de sportaanbieders gewerkt aan het document. Daarin staat wat we willen bereiken op het gebied van sport en bewegen en ook welke acties we daartoe gaan ondernemen. Lees hier de sportnota en de bijlagen.

Sport Nieuws uit Zwijndrecht:


- Wat kun je doen tijdens de Sportweek?

- Sportkampioenen huldiging 2010


- Aangepast sporten in Zwijndrecht

- Subsidie aangepast sporten