Gemeente Kapelle

Aftellen voor de start van de Nationale Sport Week 2011 logo nationale sportweek

Nog een paar dagen en dan gaat de Nationale Sport Week 2011 van start. Dit jaar heeft Bewegend Kapelle in samenwerking met scholen, sportverenigingen, Zorgcentrum Cederhof en Dagarrangementen Kapelle gezorgd voor een breed aanbod aan activiteiten. De week wordt geopend op zaterdag 16 april met een groot Skate Festijn op het skateplein in Wemeldinge. Op deze dag is er een clinic, een demo, een wedstrijd en een graffiti workshop. Tevens wordt er een nieuwe skaterail geopend.

Verder is er tijdens de Nationale Sport Week een GPS puzzeltocht in Kapelle, mountainbiken in Wemeldinge, Sportief Wandelen in Wemeldinge, Voetbal middag in Schore en Sport & Spel middag in het Cederhof. Ook wordt er bij sommige scholen, tijdens de gymles, een clinic rolstoelhockey of rolstoeldans verzorgd. Voor sommige activiteiten is inschrijven verplicht.

De activiteit van Dagarrangementen zal een speciaal tintje krijgen. In Wemeldinge is er een voetbaltoernooi voor de groepen 5 t/m 8 en voor de groepen 1 t/m 4 een te gek luchtkussen en verschillende spelletjes. In Kapelle is er een clinic Rope skipping voor de groepen 5 t/m 8 en een te gek luchtkussen voor de groepen 1 t/m 4.

Behalve de activiteiten vanuit Bewegend Kapelle zijn er tijdens deze week open lessen bij sportverenigingen. Een overzicht van deze open lessen is te zien op de activiteitenkalender en op de website van de gemeente Kapelle > Zorg en Welzijn > Nationale Sport Week. Voor deze lessen is inschrijving niet nodig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thomas Mattheijer, 0113 333 179 of t.mattheijer@kapelle.nl