Gemeente Zwijndrecht

Zaterdag start de Sportweek in Zwijndrecht

Kijk in de sportkalender en beweeg mee

Zaterdag start de Sportweek in Zwijndrecht!

image Vanaf zaterdag 16 april 2011 staat Zwijndrecht de hele week in het teken van sporten en bewegen! Samen met sportaanbieders en organisaties doet de gemeente mee aan de Nationale Sportweek. We nodigen iedereen van harte uit langs te komen. Er zijn open dagen, gratis proeflessen, demonstraties en kortingen op allerlei sportieve activiteiten.

Kick-off op het Raadhuisplein

We starten zaterdag met een gezamenlijke kick-off op het Raadhuisplein. Van 13.00 uur tot 16.00 uur zijn er allerlei sportactiviteiten voor alle leeftijden. Bezoekers maken kans op een gratis sportabonnement, dus kom vooral naar de kick-off!

De hele week open huis en proeflessen

De sportweek is een mooie kans om kennis te maken met sporten in Zwijndrecht. Wilt u een gratis tennisles volgen bij tennisvereniging Heer Jan of eens deelnemen aan een training van Honk- en Softbalvereniging Zwijndrecht? Wilt u een open lesavond van Stichting rolstoeldansen Ago Quod Ago bijwonen of misschien wel tafeltennissen, aquasporten of fitnessen? Er is voor jong en oud van alles te doen.

Bekijk de sportkalender!

Op www.zwijndrecht.nl vindt u onder de kop `Wonen, Welzijn en Milieu' meer informatie over sporten in Zwijndrecht. In de sportkalender kunt u precies zien welke verenigingen een sportactiviteit aanbieden tijdens de Nationale Sportweek in Zwijndrecht.