Woningcorporatie Ymere

Start verkoop cascowoningen Eén Blok Stad Marnixkade 33 38

13-4-2011

Eén Blok Stad biedt 17 kopers van volledig gerenoveerde casco-woningen aan de Marnixkade de kans om hun nieuwe woning volledig naar eigen wens af te bouwen. De initiatiefnemers van Eén Blok Stad Amsterdam, Ymere en ERA Contour, houden aanstaande zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur een verkoopmanifestatie aan de Marnixkade 34-1.

Eén blok stad Amsterdam
Ymere is een samenwerking aangegaan met ERA Contour in het project Eén Blok Stad Amsterdam. Eén Blok stad is als concept ontwikkeld door ERA Contour en met succes toegepast op een aantal projecten in Rotterdam. In eerste instantie gaat het om 4 projecten in Amsterdam: Marnixkade, Javastraat, Balistraat en Tugelawegblokken. Het eerste project dat van start gaat is het project Marnixkade. Op zaterdag 16 april starten we met een verkoopmanifestatie. Vervolgens vindt er begin mei een loting plaats onder kandidaat kopers die zich hebben ingeschreven. Via de website www.eenblokstad.nl hebben zich nu al 700 belangstellenden aangemeld.

Volledig gerenoveerd casco
Eén Blok Stad biedt ondernemende en creatieve kopers de kans om een volledig gerenoveerde cascowoning naar eigen smaak en wens in te delen en intern af te bouwen. Ymere en ERA Contour komen hiermee tegemoet aan de wens van een specifieke groep klanten op de kopersmarkt. Ymere en ERA zorgen voor het casco:de fundering, dak, gevels en trappenhuis. De koper bepaalt zelf de indeling en maakt de woning af. Een loft, drie slaapkamers, een inloopdouche of eetkeuken, de indeling is geheel aan de koper.

De voordelen voor de koper zijn een lagere instapprijs, maximale flexibiliteit en een volledig gerenoveerd casco bij aankoop. Als de koper dit wenst dan wil ERA-Contour de woning natuurlijk ook volledig afbouwen.