Gemeente Brummen


Nog enkele plaatsen vrij bij Drive Xperience komend weekend!

(Oorspronkelijke publicatie datum: 13-04-2011)

Jonge automobilisten tijdens de Drive Xperience

Komend weekend vindt de Drive Xperience plaats. Op zaterdag 16 april 2011 zijn er nog enkele plaatsen vrij en voor de zondag kunnen nog ongeveer 8 jonge autorijders zich aanmelden! Je hoeft zelf geen auto te hebben. Autos worden beschikbaar gesteld door Autobedrijf Gert Mulder. Hier vindt ook de ontvangst voor de dag plaats.

Jonge automobilisten kunnen gratis aan deze dag meedoen. Dit is een Praktijkdag voor Jonge Autorijders uit Brummen en omgeving die tussen de 18 en 24 jaar zijn en die tussen de ongeveer 3 maanden en (ruim) 2 jaar in het bezit zijn van een autorijbewijs.
Meld je dus snel aan via www.jongeautorijders.nl! Iedereen krijgt dan per kerende email aanvullende informatie over deze dag, die thuis al begint met een toets via internet op de site van CitoDrive! Met name voor de zondag zijn er nog plaatsen vrij. Tussen de middag biedt de gemeente Brummen iedereen een gratis broodjeslunch aan.

Zaterdag wordt de dag officieel geopend door burgemeester Niels Joosten. Hij zal als eerste op een ter plekke aangelegde spiegelgladde baan enkele noodstops bij verschillende snelheden simuleren.