Gemeente Maassluis

Sportverenigingen kunnen nog deelnemen aan de Nationale Sport Week

Nat.-Sport-Weekbutton.jpg

Onder het motto `Ik sport. Jij ook?' vindt zaterdag 16 tot en met zaterdag 23 april 2011 de Nationale Sport Week plaats. Dit is een landelijk sportevenement met als voornaamste doel: via het promoten van sport en bewegen de sportparticipatie in Nederland te verhogen. Ook in Maassluis organiseren sportverenigingen, scholen, gemeente en andere sportaanbieders daarom tijdens deze week allerlei sportieve activiteiten. Sportverenigingen kunnen nog meedoen en hun activiteiten aanmelden.

Een groot aantal Maassluise sportaanbieders heeft zich al aangemeld voor deelname aan de Nationale Sport Week 2011. Zij willen zo inwoners van Maassluis laten zien hoe leuk sport kan zijn. Op de landelijke website www.nationalesportweek.nl zijn de aanmeldingen in Maassluis tot nu toe te bekijken. Alle sportverenigingen en -activiteiten die uiterlijk zaterdag 19 maart a.s. via www.nationalesportweek.nl zijn aangemeld, komen in het overzicht in De Schakel van 14 april a.s. Dit is een goede gelegenheid om de Maassluise sportverenigingen te promoten.

Voor informatie over de Nationale Sport Week of sporten in het algemeen, is het Sportservicepunt van de gemeente Maassluis bereikbaar via e-mail: sportservicepunt@maassluis.nl of telefonisch: (010) 593 1797.