Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bert van Marwijk en Marco van Basten analiseren Real Madrid - FC Barcelona op Sport1

Amsterdam, 12 april 2011 - Zaterdag 16 april is de wedstrijd uit de Spaanse Primera Division tussen Real Madrid en FC Barcelona rechtstreeks te zien op Sport1. Presentator John van Vliet ontvangt in de studio van Sport1 bondscoach Bert van Marwijk en Marco van Basten. Vanuit Madrid verzorgt verslaggever Sierd de Vos de voor- en nabeschouwing. De uitzending op Sport1 begint om 21:30 uur.

Deze maand zijn alle sportwedstrijden die Sport1 op het eerste kanaal Sport1 Live uitzendt - voor een ieder die digitale televisie kijkt via Ziggo, UPC, Caiway of via KPN i-TV - een maand lang gratis te zien. Dit houdt dus in dat de live wedstrijden uit de Engelse Premier League, de Spaanse Primera Division, de Duitse Bundesliga en de Italiaanse Serie A beschikbaar zijn voor een breed publiek.

Over Sport1

Sport1 is een digitale 24-uurs sportzender met een breed scala aan live sport. De zender heeft zowel de rechten voor televisie, internet (www.sport1.nl) als voor een mobiel platform (m.sport1.nl). Sport1 biedt twee digitale 24-uurs sportkanalen en vier extra kanalen voor live evenementen aan, waarbij de kijker zelf kan beslissen welke wedstrijd hij volgt. Het aanbod van Sport1 omvat alle belangrijke Europese voetbalcompetities, evenals de UEFA Champions League. Daarnaast zijn alle belangrijke golftoernooien te zien via Sport1 Golf een van de twee 24-uurs kanalen. Ook het tennis wordt geprogrammeerd op een vast kanaal: Sport1 Tennis. Sport1 biedt ook een HD-kanaal aan. Kijkers kunnen Sport1 ontvangen door een abonnement af te sluiten met Ziggo, UPC, Caiway, Delta, Kabel Noord, Tele2, KPN i-TV of via Canal Digitaal. Ook worden de belangrijkste wedstrijden pay-per-view aangeboden via UPC Live TV en zijn de hoogtepunten voor Sport1 abonnees terug te vinden op video on demand bij Ziggo. Sport1 is onderdeel van Chellomedia, de Europese content-divisie van Liberty Global, Inc. en een toonaangevend mediabedrijf en distributeur van zenders, content en videodiensten.

Contactpersoon: