Nederlandse Tafeltennisbond


De Nationale Sport Week komt eraan
4-2-2011

Het lijkt misschien nog ver weg, maar: de Nationale Sport Week komt eraan! Van 16 t/m 23 april wordt deze landelijke promotieweek voor sport gehouden, met ondersteuning van 98 gemeentes en het Nationaal Sportplatform. De NTTB is in nauw contact met de organisatie van de Nationale Sport Week. We gaan voor onze verenigingen proberen zoveel mogelijk activiteiten in die week georganiseerd te krijgen. Een prachtig moment, zo vlak voor `ons WK' in eigen land!

De landelijke opening is in Schiedam en daar is tafeltennis prominent aanwezig: op het openingspodium. Natuurlijk een perfecte gelegenheid om ook daar de WK Tafeltennis onder de aandacht te brengen. En voor zoveel beleving te zorgen rondom onze sport dat verenigingen enthousiaste nieuwe leden mogen verwelkomen. Iedereen krijgt in die week te zien hoe leuk en uitdagend tafeltennis als sport is.

Table Stars en bedrijfssport
Houd onze website de komende weken nauwlettend in de gaten: er zal regelmatig nieuws op verschijnen. Bereid je nu vast voor door de website http://www.nationalesportweek.nl/ te bezoeken. Kijk op deze lijst of jouw gemeente ook actief participeert in de NSW. En neem contact op met Erik Borgers van de NTTB als u Table Stars wilt organiseren in samenwerking met gemeente en scholen. Wij stellen een aantal clinics beschikbaar voor die gemeentes waar er echt een grote groep kinderen aan Table Stars meedoet.

Ook in het kader van de WK Breedtesportcampagne zal de NTTB contact zoeken met bedrijven die willen tafeltennissen en met hen tot een aanbod komen in de Nationale Sport Week. En ook onze gehandicapte sporters kunnen naar hartenlust kennismaken met tafeltennis, een sport voor iedereen!

Bereid u voor
Bekijk nu vast de mogelijkheden, bespreek die in het bestuur. De website http://www.nationalesportweek.nl/ bevat een mooi stappenplan en tal van voorbeelden. U kunt er praktisch alles vinden. Mist u toch iets, dan kan de NTTB of uw lokale ondersteuner (sportservicepunten of sportraden) u verder op weg helpen.

Hieronder treft u alvast een paar links en voorbeelden om een start te maken.

Links:
Deelnemende gemeentes Nationale Sport Week (profiteer van bestaande communicatie!)
Brief NTTB aan deelnemende gemeentes Nationale Sport Week Stappenplan op site Nationale Sport Week

NTTB/IK