Ingezonden persbericht


Roden, 16 - 02 - 2011.

EggRunners gaan weer ziekenhuizen en instellingen bezoeken! De paashaaspakken worden weer uit de kast gehaald.

De 7e EGG RUN in Nederland start dit jaar op zaterdag 16 april 2011, in Roden, Veghel, Breda en Amsterdam (en niet zoals in voorgaande jaren op paaszaterdag!)

Honderden motorrijders hebben zich al aangemeld via het formulier op de website. Aanmelden kan nog steeds en de organisatie roept motorrijders op (wanneer nog niet gedaan) dit alsnog te doen (!), dan kan er voldoende koffie/thee en belegde broodjes worden klaargezet op de verzamelplaatsen.

De deelnemende motorrijders verzamelen zich tussen 10.00 en 12.00 uur op het Jaarbeursterrein (nabij het centrum) van Roden, langs de Corridor in Veghel, op de ArenA Boulevard in Amsterdam en aan de Galderseweg in Breda.

Daar stelt men zich op in groepen, om de aangemelde ziekenhuizen en instellingen door geheel Nederland te bezoeken en de daar opgenomen patiëntjes en bewoners, maar ook de verpleegkundigen, paaseieren en knuffels te brengen.

Om 11.30 uur wordt in Breda een cheque aangeboden aan KiKa (Kinderen Kankervrij), zijnde de netto opbrengst van de EggRun in 2010. .
In Roden wordt om 12.00 uur gestart met een defilé, waarna de groepen aansluitend vertrekken naar de ziekenhuizen. Amsterdam zal ook weer iets speciaals organiseren. In Veghel en Breda zal het vertrek van de motorrijders op ludieke wijze geschieden.

Meer informatie treft u aan op: www.eggrun.nl