Ingezonden persbericht


Persbericht

Otium Sloep

Zaterdag 16 april 2011

Otium Sloep houdt Open Dag

Veel groter dan gedacht!

Otium Sloep houdt Open Dag

Wie wil dat nou eens niet: een dag geheel verzorgd genieten. In Zwartewaterland doe je dat natuurlijk op het water. Otium Sloep houdt op zaterdag 16 april aanstaande haar eerste Open Dag, omdat het tijd wordt dat iedereen eens ziet wat een mogelijkheden er zijn met de sloep van Otium Sloep.

"We hebben een mooie locatie uitgezocht waar iedereen de sloep van ons goed kan bekijken. Ieder heel uur is het mogelijk mee te gaan met een rondvaarttocht. Het is de eerste keer dat we een Open Dag houden, maar we merken dat het moeilijk is om in beeld te brengen hoe groot onze sloep is. Vaak krijgen we de reactie: Oh, hij is veel groter dan ik dacht. Nu, met deze Open Dag kan iedereen het eens ervaren", vertelt Anja Otten.

Het rondvaartbedrijf Otium Sloep heeft op haar sloep alle faciliteiten aan boord. Zo is er een toilet, een kooktoestel, water en zelfs een kachel aanwezig. De sloep is geschikt voor kleine en grotere gezelschappen, er kunnen tot ongeveer 20 personen aan boord mee. Hierdoor is de sloep uitermate geschikt voor gezellige dagjes uit met vrienden, families en personeelsactiviteiten. Otium Sloep werkt vaak samen met andere ondernemers en is zo in staat aantrekkelijke arrangementen aan te bieden. Zo werkt Otium Sloep samen met onder andere Het Oude Gemeentehuis en Joy & Health uit Zwartsluis.

"Wat veel mensen ook helemaal niet weten is dat het bij ons mogelijk is om de as van een dierbare of geliefde vanuit de sloep van ons te verstrooien", laat Anja Ottens weten.

Iedereen die de Maril 880 (de grootste open boot uit de serie Maril sloepen) eens rustig wil bekijken is van harte welkom op zaterdag 16 april van 11.00 uur tot 17.00 uur in Zwartsluis, Julianastraat 24c (parkeren bij het zwembad).

Voor meer info: www.otiumsloep.nl


Noot voor redacties


Noot voor redactie (

Ingezonden persbericht