Politie Gelderland-Zuid

Stappers vast

Nijmegen, 16-04-2011 o Zaterdagnacht rond 01.30 uur is een 45-jarige man uit Lent op de Smetsiusstraat in Nijmegen aangehouden door politieagenten voor mishandeling. Twee 19-jarige mannen uit Apeldoorn wisten zich elders in de stad niet te gedragen

In een horecagelegenheid in deze straat zou even daarvoor een 23-jarige vrouw geslagen zijn door de 45-jarige. Blijkbaar lag daaraan een eerder conflict tussen beiden aan ten grondslag. De verdachte bekende na zijn aanhouding het slachtoffer geslagen te hebben omdat ze hem een glas water had toegegooid.

Portier geslagen

In Nijmegen is vrijdagnacht rond 02.30 uur door een horecamedewerker op de Groenewoudseweg een 19-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor mishandeling van hemzelf.
Twee knapen waren de horecagelegenheid uitgezet maar wilden persé nog enkele goederen binnen ophalen. Toen dat niet werd toegestaan, werd de portier geslagen; de horecamedewerker deed aangifte tegen deze verdachte.

Enige tijd later werd bij het politiebureau aan de Stieltjesstraat een 19-jarige vriend van deze aangehouden verdachte aangehouden. Hij had zich gemeld als getuige voor zijn vriend en een koffie gekregen. Toen hij werd aangesproken op het weggooien van afval, beledigde hij de betreffende agent met allerlei verwensingen. Hierop is ook hij korte tijd ingesloten. (01)

Laatst gewijzigd 16-04-2011 13:27 | © Regio Gelderland-Zuid |