Firenight’s in het ‘Worldwide Mission Revival Center’


Harderwijk, 20110408 -- De Harderwijkse stichting Touch Reach and Impact the Nations (Trin) organiseert op meerdere zaterdagen per maand zogeheten Revival Firenight’s in hun nieuwe gebouw: het ‘Worldwide Mission Revival Center’ te Harderwijk. Een avond lang aanbiddingsmuziek en een bekende nationale of internationale spreker , zaterdag 16 april as Jim Paul uit Canada, zijn de belangrijkste elementen van deze feestelijke bijeenkomst.

Het thema van deze Firenights is opwekking en transformatie. Naast aanbidding en onderwijs, is er altijd ruimte voor gebed en worden er regelmatig mensen genezen van allerlei aandoeningen. Ook wil Trin zich met deze avonden inzetten voor samenwerking en eenheid tussen kerken en gemeentes; van katholiek tot pinkster.

Stichting Trin is opgericht door de Harderwijker Mattheus van der Steen, toen hij in Kosovo werd geconfronteerd met de dramatische gevolgen van de genocide. Anderhalf jaar woonde en werkte hij daar en toonde de liefde van Jezus aan de weduwen en weeskinderen door ze te voeden en te kleden. Nog steeds is de belangrijkste focus van Trin het ondersteunen van de allerarmsten wereldwijd. Elke dag worden ruim 800 wezen gevoed en gehuisvest in onder andere India, Kosovo, Oeganda, Rwanda, Mozambique en Pakistan.

Sinds Stichting TRIN het gebouw van de Hervormde Gemeente Harderwijk ‘Het Anker’ heeft overgenomen, organiseren zij daar meerdere keren per maand Firenight’s. Daarnaast vindt er met enige regelmaat een meerdaagse conferentie plaats en is er op zondagmiddag een vaste Arch Kerkdienst.

De eerstvolgende Firenight is zaterdag 16 april aanstaande. De aanvang van de Firenight’s is 19.30 uur en de bar opent om 19.00 uur. De toegang is vrij. Wel zal er een collecte zijn voor de onkosten van de avond en de projecten van Trin. Het adres is Worldwide Mission Revival Center (Het Anker), Zuiderzeepad 3 te Harderwijk. Meer informatie: www.trin.nl





Stichting TRIN