Ingezonden persbericht


Persbericht:

Dokter houdt spreekuur tegen festival koorts!

- Dr. Lektroluv on Tour! -

Nog minder dan twee weken en dan opent L'Etiket: Symphonica Elektronica Pre-Party met trots haar deuren voor de tweede prelude van SETFEST. De earlybird tickets hiervoor zijn al lang en breed uitverkocht, dit gegeven geeft ons nog meer zin en vertrouwen om de eerste editie van het Symphonica Elektronica Festival onvergetelijk te doen maken. Gelukkig is er op 16 april as. eerst de Pre-Party nog met de klinkende naam van Dr. Lektroluv, die als enige een remedie heeft voor de steeds hoger oplopende festivalkoorts. Naast deze wonderdokter hebben we voor de mainstage nog meer toppers gestrikt, Nuno Dos Santos, Eric de Man en acid collectief 030303 dj's maken deze avond helemaal compleet.

L'Etiket is trots om gastheer te mogen zijn voor de nieuwste clubtour van Dr Lektroluv. Tijdens deze tour doet hij een aantal poppodia en clubs verspreid over heel Nederland aan. Deze clubtour staat volledig in het teken van Dr Lektroluv en zijn sound, zowel zijn DJ sets alsook de tracks uitgebracht op zijn eigen label "Lektroluv". De tour strijkt onder andere neer in: "Luxor Live Arnhem, 013 Tilburg, Victorie Alkmaar en natuurlijk de Winkel van Sinkel in Utrecht op zaterdag 16 April. Naast de bekende indoor locaties zal Dr Lektroluv ook te zien zijn op festivals als: Paas Pop, Freshtival en Groove Garden.

The Man With The Green Mask staat natuurlijk bekend om zijn uiterst markante verschijning. Maar de Belgische grootheid heeft echter meer in petto dan zich alleen maar in het groen te vertonen. Al jaren bewijst hij muzikaal nimmer of nooit terug te deinzen voor een flinke dot gas in zijn dj-sets. Deze sets bevatten altijd een beukende clash van Electro, House, Italo en Sythpop. Naast zijn drukke dj en producer bestaan is hij ook eigenaar van het gelijknamige label Lektroluv Records. Je zou je bijna gaan afvragen of hij ooit nog wel eens de binnenkant van een laboratorium ziet.

L'Etiket, dat aankomende editie een jaar bestaat, geeft ook bij deze Pre-Party Utrechtse talenten weer een podium. De kelder heeft wederom een sexy arsenaal aan talent met Anil Aras, Carsten, De F van Funk, Determinators, Kees Closed, Larry de Kat, Maarten Pordon aka Macroscope, Milo Moraes en Willem Woortman. Een beter Utrechts uithangbord kunnen wij onszelf niet wensen. Zie hieronder timetable:

Timetable:

L'Etiket main hosted by NL30: (onderdeel van Dr. Lektroluv Tour)

23:00 - 00:30 030 303 DJ's
00:30 - 02:00 Nuno Dos Santos
02:00 - 04:00 Dr. Lektroluv
04:00 - 05:00 Eric de Man

L'Etiket basement hosted by 3VOOR12/Utrecht:

00:00 - 01:00 Carsten & Kees Closed

01:00 - 02:15 Anil Aras & Larry de Kat

02:15 - 03:00 Determinators LIVE

03:00 - 04:00 Willem Woortman & Maarten Pordon
04:00 - 05:00 De F van Funk & Milo Moraes

Tot slot rest het ons te zeggen dat, naast de uitverkochte 'earlybirds', de tickets voor Symphonica Elektronica Festival KEIHARD gaan! Dus scoor je ticket snel om teleurstellingen te voorkomen. Tickets voor de aanstaande editie van L'Etiket: Symphonica Elektronica Pre-Party in de Winkel van Sinkel zijn net als de voorgaande keren verkrijgbaar via de website www.setfest.nl en kosten ¤17.50 ex fee. Voor een uiterst gewillig festivalticket kun je hier ook terecht met de prachtige prijs van ¤27,50 ex fee.