Ingezonden persbericht


Persbericht

Zoetermeer, 11 april 2011

NME foundation opent haar deuren voor jong talent

Neem een kijkje achter de schermen

Ook het komende jaar biedt de NME foundation jou weer alle mogelijkheden voor een vooropleiding als artiest. De NME foundation biedt talentvolle jongeren de kans hun droom, om later in grote theaterproducties te staan werkelijkheid te maken. Dit met opleidingen waarbij de praktijk centraal staat. Voor de allerjongste is er NME Kids in Training, voor de gevorderden is er NME Kids on Tour en zit je in de laatste twee jaar van de middelbare school dan is de NME Junior Academie de vooropleiding om je te oriënteren op een vakopleiding tot uitvoerend podium artiest. Op 16 april opent NME foundation haar deuren aan de Duitslandlaan 440 te Zoetermeer. Op de website www.nme-foundation.nl kunnen jonge talenten zich opgeven voor de open huis dag.

De praktijk is het uitgangspunt voor alle opleidingsvormen binnen de NME foundation. Welke vorm je ook kiest, uiteindelijk ga je de theaterwereld in met een enorme dosis praktijkervaring. Met vooropleidingen op zaterdagen en de vakopleidingen van de Dutch Academy of Performing Arts kun jij binnen de NME foundation de volledige weg tot een professionele carrière als artiest bewandelen.

Jaarlijks worden uitvoerige audities gehouden waarna, onder professionele begeleiding, wordt toegewerkt naar de uitvoering van een productie. De repetities zijn hoofdzakelijk op zaterdagen. Daarnaast worden de kinderen gestimuleerd en begeleid bij het doen van audities voor de kinderrollen binnen professionele producties.

Ben je nieuwsgierig geworden geef je dan nu op, via de website www.nme-foundation.nl, voor de open huis dag op zaterdag 16 april.

Wil je volgend jaar beginnen met jouw vooropleiding, zorg dan dat je er op tijd bij bent en je auditie voor het komende seizoen alvast vastlegt. Het auditieweekend vindt plaats op 14 en 15 mei 2011.

Noot voor de redactie; (