Knock-out op 16 april voor Frits Wester?


Ambassadeurs Frits Wester en Innocent Anyanwu de boksring in

SCHIEDAM, 20110326 -- Op zaterdag 16 april 2011 vindt de landelijke opening van de Nationale Sport Week plaats in Schiedam. Ambassadeur en parlementair verslaggever Frits Wester gaat op deze openingsdag met ambassadeur en Nederlands bokser Innocent Anyanwu de boksring in voor een “pittig” duel.

Frits Wester: “Ik heb een tijdje gebokst als onderdeel van een Krav Maga training. Dat leidde er regelmatig toe dat ik met een dikke lip op televisie verscheen. Het lijkt me leuk me eens te meten met meervoudig bokskampioen Innocent tijdens de opening van de Nationale Sport Week in Schiedam. Hoewel ik op voorhand weet dat ik geen schijn van kans maak tegen mijn mede-ambassadeur, wordt het vast een ervaring om nooit te vergeten!” 


De landelijk opening van de Nationale Sport Week in Schiedam staat volledig in het teken van sport, show en entertainment. Op het Stadserf in Schiedam komt een groot podium te staan waarop o.a. ambassadeur Innocent Anyanwu en de Schiedamse Nederlands kampioen A-Klasse Nouchka Fontijn een boksdemonstratie zullen geven. Later zullen zij op het plein in een ware boksring een clinic geven voor bezoekers en zal Frits Wester de strijd aangaan met Innocent. 





alta PR studio