Landstede

Streekmarkt De Smaak van Zwolle

Op zondag 17 april vindt in Doepark Nooterhof, van 11.00 tot 17.00 uur de streekmarkt De Smaak van Zwolle plaats.

Tijdens de streekmarkt De Smaak van Zwolle, die georganiseerd wordt door Harry De Smaakspecialist en Doepark Nooterhof, kan het publiek kennismaken met producten van leveranciers uit de directe omgeving van Zwolle. Alle bedrijven die deelnemen zijn gevestigd binnen een straal van 30 kilometer rondom Zwolle, zodat er ook sprake is van een echte streekmarkt.

Bezoekers aan de markt kunnen kennismaken en proeven van de allerlekkerste kazen, op natuurlijke wijze geteelde groenten en fruit, heerlijke wijnen, streekbier, smaakvol ambachtelijk gebakken brood en andere regionale producten.

Harry Schonewille, de Smaakspecialist en Doepark Nooterhof organiseren samen deze streekmarkt, die een vervolg is op de eerdere edities van De Smaak van Zwolle. De toegang tot de streekmarkt is gratis. Deelnemende bedrijven zijn onder meer Landwinkel De Huppe, Bierbrouwerij Hettinga Bier, Korenmolen Windlust, Bakkerij de Broodmolen, Taart en Wijn catering, Wijnkoperij Henri Bloem, Wijngoed De Reestlandhoeve en Boerderij De Panhof.

Doepark Nooterhof