Gemeente Brummen


Ook op 17 april DriveXperience

(Oorspronkelijke publicatie datum: )

De praktijkdag The DriveXperience belooft een groot succes te worden. Er hebben zich tot nu toe al 46 jonge automobilisten aangemeld. Na intensief overleg met de gemeente Brummen, de autodealer, de mobiele baan en de coaches hebben we besloten om ook op zondag 17 april een extra (2e) dag te organiseren. Voordeel is dan dat jongeren die nooit op een zaterdag kunnen, nu de dag erna, dus op zondag 17 april op de tweede dag kunnen meedoen.

De dag wordt gehouden in de omgeving van Autobedrijf Gert Mulder aan de Saturnusweg 10 in Brummen. Op dit adres is s morgens ook de ontvangst. Het bedrijf stelt ook drie autos beschikbaar voor gebruik op de mobiele rem/slipbaan. Je hoeft dus zelf geen auto mee te nemen!

Laat ook je vrienden aanmelden!
Heb je vrienden, kennissen of collegas die óók tussen de drie maanden en twee jaar het rijbewijs bezitten, laat hen dan óók aanmelden en gratis meedoen! De dag begint om 09.00 uur en duurt tot uiterlijk 16.00 uur en de gemeente biedt je een gratis lunch aan! Na afloop krijg je een certificaat. Er kunnen 40 jonge autorijders meedoen. Snel aanmelden dus! Je kunt je nú voor deze dag aanmelden op www.thedrivexperience.nl of op www.jongeautorijders.nl. Daar vind je ook meer informatie over deze praktijkdagen. Na aanmelding krijg je alle informatie der email toegestuurd. Schrijf je nú in en we zien je dan graag op zaterdag 16 april of zondag 17 april.